Tricotronik - BM1100  

Tricotronik – noul model generație 2014 – a fost dezvoltat în 2013 de Trico Skin Care Machine - primul model conceput de Beauty Medical pentru tratamente de tricopigmentare - micropigmentare capilară (procedură prin care se implantează pe scalp, prin tehnici speciale, micro-depozite de pigmenți, speciali creați pentru această zonă, cu aparate și aplicatoare – ace speciale).

Tricotronik 2014 a fost proiectat sub supravegherea directă a tehnicianului – Profesor Internațional în Micropigmentare Capilară – director tehnic al Beauty Medical - Italia - Milena Lardi, care cu o experiență de 20 de ani în domeniul micropigmentării (tatuaj - tattoo cosmetic) a dezvoltat o metodă unică de simulare a firelor de păr pe scalp. Metodele, tehnologia, aplicatoarele, pigmenții și toate produsele folosite în timpul și după tratamentele de micropigmentare capilară au minimalizat orice risc și au îmbunătățit calitatea acestor tratamente.

Tricotronik are 4 configurații diferite, 4 viteze special create pentru pielea diferitelor zone ale scalpului – frontală, parietală, vertex, occipitală, temporală și pentru cicatrici. Permite tehnicianului selectarea vitezei corecte pentru tipul de derm în care este necesară tricopigmentarea.

Cele 4 viteze sunt special create pentru a optimiza rezultatele tratamentelor în cazuri de:


• Piele groasă
• Piele fină (subțire)

Desenul elegant, minimalist al aparatului este o reflectare a performanțelor sale ridicate.

Se poate lucra cu toate tipurile de transformatoare electrice utilizate în diferite țări.

Marcă CE