PASIUNE PENTRU MICROPIGMENTARE

Pentru siguranță și rezultate naturale, elegante în tratamentele de micropigmentare, trebuie să fii tot timpul la curent cu cele mai noi metode și produse. Un element foarte important este alegerea pigmenților utilizați.

Pentru aceasta trebuie să beneficiați de o gamă de pigmenți creați special pentru micropigmentarea facială și să stăpâniți o bază a pigmentologiei care să vă ajute să alegeți corect culoarea potrivită pentru fiecare client/ă în parte.

NOUA GAMĂ DE PIGMENȚI GOLDENEYE HYDRO VĂ AJUTĂ SĂ LUCRAȚI MAI UȘOR, SĂ ȘTIȚI EXACT TONALITATEA CULORII IMPLANTATE, SĂ LUCRAȚI ECONOM.

Diversivitatea tonalităților aduce un plus de creativitate în munca dvs.

În cantități optime de 8 ml cu o compoziție creată să permită deschiderea repetată a flacoanelor, noua generație de pigmenți sunt HIDROFILI (moleculele sunt solubile în apă), NU CONȚIN ACOOL.

Datorită procesului unic de fabricare, concentrația agenților de colorare este extrem de ridicată, dimensiunea particulelor este foarte mică și vâscozitatea mult mai lichidă potrivită pentru o fixare uimitoare, rapidă, o stabilitate crescută, o remanență îndelungată.

Este o soluție perfectă pentru tehnicieni!

Agitați bine înainte de a scoate culoarea din recipient și amestecați constant în timpul lucrului. Se poate adăuga apă distilată dacă este nevoie. Se aplică încet, superficial în piele, cu mișcări lente și presiune minimă, viteza medie-joasă a aparatului.
Culoarea care se vede încă din timpul lucrului, imediat după curățare, este foarte similară cu cea care se va vedea după 30 de zile. Culoarea se va “fixa” în curs de 10 minute de la aplicare astfel încât veți observa un aspect închis datorită fixării rapide a pigmentului.
Ține-ți cont de asta și vă sfătuim să fiți precauți atunci când comparați culorile din locurile tratate după 10 minute (sprâncenele strânga și dreapta, buza superioară și buza inferioară…).

Încercați-i acum, veți fi surprinși de rezultatele uimitoare ale noilor Hydro Pigments Goldeneye!

Înscrie-te la workshop-ul de pigmentologie organizat Sâmbătă 9 Aprilie 2016, în cadrul Cosmobeauty, și vei dobândi o bază solidă de pigmentologie care te va ajuta pe viitor să fii sigur în alegerea pigmentului potrivit pentru fiecare client/ă în parte. Este una dintre necesitățile fundamentale ale unui tratament de micropigmentare reușit.  

Informează-te despre programul workshop-ului completând formularul de mai jos.

CÂND PASIUNEA ÎNTÂLNEȘTE TALENTUL, REZULTATELE SUNT ÎNTOTDEAUNA EXTRAORDINARE!